به‌روز شده در: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۲:۳۰
کد خبر: ۴۴۳۳۳۳
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۰۶:۱۰
نتایج یک مطالعه نشان می دهد که سریع غذا خوردن خطر ابتلا به چاقی، دیابت و بیماری قلبی را افزایش می یابد.
به گفته محققان، افرادی که بسیار سریع غذا می خورند، به بدن اجازه نمی دهند که متوجه شود سیر شده است و در نتیجه بیشتر غذا می خورند.
به گزارش نامه نیوز به گفته محققان دانشگاه هیروشیما در ژاپن که این مطالعه را انجام داده اند، آهسته غذا خوردن، مزه کردن هر لقمه و فاصله انداختن میان صرف خوراکی ها برای سلامت کلی بهتر است.
محققان در این مطالعه با بررسی بیش از هزار فرد میانسال متوجه شدند که خطر ابتلا به سندرم متابولیک -عوارضی مانند چاقی، فشار خون بالا، قند بالا و کلسترول بالا- در افرادی که سریع غذا می خوردند، 5.5 برابر بیشتر است. 
دکتر 'تاکایوکی یاماجی' متخصص قلب در دانشگاه هیروشیما گفت: آهسته غذا خوردن یک تغییر مهم در سبک زندگی است که به پیشگیری از ابتلا به سندرم سوخت و سازی کمک می کند.
محققان در این مطالعه پنج ساله متوجه شدند که 11.6 درصد افرادی که سریع غذا می خوردند به سندرم متابولیسم(سوخت و ساز) مبتلا شدند، این در حالی است که تنها 6.5 درصد افرادی که با سرعت معمولی غذا می خوردند و 2.3 درصد از افرادی که آهسته غذا می خوردند، دچار این سندرم شدند.
این مطالعه نشان داد که سریع غذا خوردن با افزایش بیشتر وزن، افزایش میزان گلوکز خون و افزایش محیط دور کمر ارتباط دارد.
سندرم متابولیک زمانی اتفاق می افتد که فرد داری سه عامل خطر ساز ابتلا به دیابت و بیماری قلبی باشد.این سه عامل عبارتند از چاقی، قند خون بالا ، فشار خون بالا ، تریگلیسرید بالا و پایین بودن سطح کلسترول خوب HDL.
منبع: ایرنا
برچسب ها: غذا ، غذا ، غذا
نام:
ایمیل:
* نظر:
چندرسانه‌ای
وبگردی
ببینید
بشنوید
پیشنهاد ویژه
آخرین اخبار