به‌روز شده در: ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۵
کد خبر: ۴۶۴۳۲۷
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۴
این دانه گیاهی توانایی زیادی در ایجاد تعادل و توازن سلامت در بدن دارد.
به گزارش نامه نیوز سیاهدانه یک تسکین دهنده ی گیاهی است که برای درمان بسیاری از بیماریهای مزمن کاربرد دارد.
این دانه ی گیاهی توانایی زیادی در ایجاد تعادل و توازن سلامت در بدن دارد. 
استفاده از روغن سیاه دانه درفرهنگ باستان رایج بوده و برای اولین بار 3300 سال پیش استفاده از آن گزارش شده است.
آن ها از روغن سیاه دانه برای زیبایی و براق نمودن موها و داشتن پوست زیبای خود استفاده می کرده اند.
پزشکان مصری روغن سیاه دانه را برای درمان سردرد، سرماخوردگی و سوء هاضمه وبیمتری های مختلف دیگر تجویزمی کردند.
امروزه محققین پس از بررسی خواص این دانه آن را برای درما ن بیماریهایی تجویزمی کنند که  برخی از آنها را بررسی می کنیم.

سیاهدانه و دیابت نوع دو

مطالعات نشان  می دهد استفاده از عصاره ی آبی سیاه دانه بصورت خوراکی موجب  بهبود آزمایش تحمل گلوکز و کاهش وزن بدن می شود همچنین عصاره ی این دانه موجب جلوگیری از جذب قند در روده  و در نتیجه کاهش  مقدار قند در خون می شود

سیاهدانه و سرطان

روغن سیاهدانه یک عامل قوی ضد سرطان است و موجب مرگ سلولهای سرطانی و بهبود سیستم ایمنی می شود تحقیقات انجام شده تاثیر این روغن بر سرطان پانکراس، کولون و سینه را ثابت می کند

سیاهدانه و صرع

در مطالعات بر روی صرع مشخص شد این دانه در کاهش تعداد حملات صرع موثر است و مصرف این دانه پس از 4هفته بطور مشخصی تعداد دفعات تشنج را کاهش می دهد.
متخصصان تغذیه همچنین معتقدند سیاهدانه دارای خواص ضدالتهابی، ضد باکتریایی، ضددرد، ضد قارچ، ضدویروس، ضدانقباض و تشنج و خاصیت آنتی اکسیدانی است و سبب بهبود فشار خون ودرمان اسهال ،یبوست ، آسم و گلودرد و مشکلات پوستی مانند اگزما و کاهش خستگی  می شود

 منبع : بهداشت نیوز 
برچسب ها: سرطان ، سرطان ، سرطان
نام:
ایمیل:
* نظر:
چندرسانه‌ای
وبگردی

تور لحظه آخری

ببینید
بشنوید
پیشنهاد ویژه
آخرین اخبار