کد خبر: ۴۸۷۹۰۸
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۶
امروزه پنیرهای مختلفی با ویژگی های منحصر به فردی در جامعه وجود دارد که از بین انواع پنیر، این پنیر، بهترین نوع پنیر برای مصرف روزانه است!
به گزارش نامه نیوز ، پنیر از مواد غذایی است که می توان گفت همه روزه در سفره ی اغلب ایرانیان یافت می شود. به دلیل تنوع گسترده در تولید پنیر، هربار تبلیغ جدیدی درباره پنیر و معایب و مزایای آن می شود و انتخاب  بهترین نوع پنیر برای مصرف روزانه مشکل می شود، حتما برای شما هم سوال است که از بین انواع پنیرتبریزی، پنیر فتا، پنیر خامه ای و ... کدام پنیر، بهترین نوع پنیر برای مصرف روزانه است. ما در این مقاله ابتدا پنیرها را به شما معرفی کرده ایم و در نهایت این پنیر،  بهترین نوع پنیر برای مصرف روزانه است.

پنیر تبریزی

ایرادی که به پنیر تبریزی یا سایر پنیرهای محلی وارد است، این است که برای مدتی طولانی- بین 6 ماه تا یک سال- در آب نمک نگهداری می شود و به همین دلیل به «پنیر کهنه تبریزی» هم معروف است. اما علت نگهداری طولانی مدت پنیر در آب نمک این است که آب نمک باعث آبگیری بهتر از لخته پنیر شده، طعم پنیر را بهتر می کند و البته میکروب های موجود در پنیر را از بین می برد و به این ترتیب احتمال رشد میکروب بروسلا، عامل تب مالت در پنیر به صفر می رسد.
مشکلی که پنیر تبریزی و یا پنیرهای کهنه دارند اینست که این پنیرها ماده ای به نام «تیرامین» در آن تولید می شود که یک ماده آمینی است و باعث بروز سردرد در برخی از مصرف کنندگان این نوع پنیرها می شود. این سردردها معمولا بی علت هستند و خطرناک نیستند؛ فقط باعث آزار فرد می شوند.

پنیر خامه ای

همان طور که از نامش پیداست، در پنیر خامه ای چربی زیادی وجود دارد و به همین دلیل، این پنیر از نظر تغذیه ای یکی از آخرین انتخاب ها باید باشد، زیرا چربی گوشت و لبنیات از نوع چربی های اشباع است که برای سلامت فرد به هیچ وجه مناسب نیست. به همین دلیل بسیار مهم است یک فرد سالم، چربی گوشت و لبنیات را در برنامه غذایی خود به کمترین مقدار ممکن برساند.

پنیر فتا

اساسا پنیر نوعی پروتئین است که به صورت لخته شده از شیر گرفته می شود و مزیت پنیرها بر اساس میزان چربی شان نسبت به یکدیگر است. چربی لبنیات چون از نوع کلسترول است پس از نوع چربی بدی است، هرچه پنیر کم چرب تر باشد، مرغوبیت و ارزش تغذیه ای بیشتری دارد.

نتیجه:

بین این 3 نوع پنیر، پنیر سفید یا همان پنیر فتا مورد مناسبی است زیرا چربی کمتری دارد. همچنین پنیر خامه ای طبیعتا به دلیل میزان چربی زیادی که دارد و به دلیل ترکیب شدنش با خامه، توصیه می شود که سهم کوچک تری در رژیم غذایی فرد داشته باشد.

منبع : الو دکتر
برچسب ها: پنر ، مصرف روزانه ، سلامتی
نام:
ایمیل:
* نظر:
چندرسانه‌ای
ببینید
بشنوید
فیلم
آخرین اخبار